header
Angolangol Németnémet Magyarmagyar Oroszorosz

Megközelítés


Német, orosz magántanár, magánórák Kispesten

Kispesti irodám 15 percre van a központtól és 15 percre a repülőtértől. Kiváló közlekedés a 3-mas metróval.

FONTOS: Nyomtassa ki a térképet, hogy ne kelljen a környéken sétálnia!
Tömegközlekedési térkép
Autós térkép

Tömegközlekedéssel

magántanár

Autóval

xix-ker

A magántanár előnyei a csoportos oktatással szemben

A magántanár barátságos, otthoni környezetben fogadja a tanulót négyszemközti beszélgetésre, ahol a tanuló még kevésbé kell, hogy alapvető hiányosságait restellje, amelyet elrejt a kis, és különösen a nagy csoportban, de mint hiányosság, folyamatosan nehézséget okoz neki a megértésben. A tanuló nem érzi magát feszélyezve, fejlődésének egy korai stádiumában felesleges erőpróbák elé állítva.

Az oldott légkörben felszabadul a beszédkészség, és a magántanár is alkalmazkodik a hallgató speciális igényeihez, tempójához. Csak oldott légkörben lehetséges, hogy a nyelvi biztonságérzet kialakuljon - hiszen így sajátítottuk el anyanyelvünket is. Minden egyes tanulónak más és más anyagot kell elővenni, mert érdeklodésük annyira különböző. A magántanítvány elvárhatja, hogy úgy tanítsák, ahogy az az ő rendszerének megfelel. Eleve sokkal igényesebbek a magántanárt választó hallgatók. A magánórákon mindenféle nyelvi nüansz is átadható, és előkeríthető a megfelelő tananyag, akár valamilyen multimédiás anyag. Utóbbi akár a kurzus után is használható gyakorlásra, továbbfejlodésre. A „magántanítványról szól” az egész óra.

Aki magántanárhoz megy, annak általában kevés ideje van, vagy rendszertelenül tud csak órára járni.

A leghatékonyabb persze, ha valaki természetes nyelvi környezetben, élőben gyakorolja a nyelvet. Az étteremlátogatás, piacrajárás, vásárlás által természetes nyelvi közegben gyakorolható a nyelv. A városnézés és a kísérő tolmácsolás olyan extrák, amelyeket kimondottan csak egy magántanár tud felajánlani.

https://www.linkedin.com/in/superiorpapers . rush essays . HO scale buildings . https://upmaker.org . ambassador yousef al otaiba