header
Angolangol Németnémet Magyarmagyar Oroszorosz

Gazdasági nyelvtanfolyam


2900,-
Ft / óra

Gazdasági német ill. orosz

egyéni kurzus :: 30 óráig

2600,-
Ft / óra

Gazdasági német ill. orosz

egyéni kurzus :: 30 óra felett

2300,-
Ft / óra / fo

Gazdasági német ill. orosz

2 főtől

Az órák 45 percesek. Diákoknak, nyugdíjasoknak, álláskeresőknek (igazolással), mozgássérült vagy rokkant személyeknek, 18 éven aluliaknak 10% kedvezmény jár! Üdülési csekkel is fizethet.

nyelvtanfolyam-cd Minden nyelvtanfolyamhoz CD-t adok otthoni gyakorlásra!Ajánlatkérés

Gazdasági német - Gazdasági orosz

Egyénített tananyag minden szinten:

Rugalmas kondíciók:

gyorsmagyar

Gazdasági nyelv - miben speciális?

Új, globális szaknyelv fejlodött ki: a gazdasági nyelv. A banki kereskedelemben új kifejezések jöttek létre, melyek az áruk mozgatásának megszervezésével, a termelő- és értékesítési helyek, az olcsó munkaerő és a megfelelő beszállítói háttér felderítésével függnek össze.

Az üzleti nyelv eltér a köznapi rugalmas nyelvhasználattól, és a félreérthetőség teljes kiküszöbölése érdekében nagyon konkrét. Komoly szókincs tartozik hozzá.

A gazdasági vagy üzleti nyelv egyre kevésbé számít egy társadalmi kör szaknyelvének, ma már mindenki számára hasznos. A munkahelyi, irodai kommunikációban szinte mindenki rá van utalva a gazdasági vagy üzleti nyelvre, aki más országban vállal munkát, vagy idegen ajkúak számára kínál termékeket a globális piacon. A gördülékeny telefonbeszélgetés, levelezés minden munkahelyen elemi elvárás. Mindenkinek fontos, hogy gesztusokkal tudjon megnyilvánulni pl. kollégái felé.

A magántanárnál arra is lehetőség van, hogy a tanár szakmai szószedetet állítson össze.

Magyarország - osztrák és német befektetők kedvelt célországa

Osztrák és német befektető ügyfeleim gyakran egy vízióval érkeznek Magyarországra. A rendszerváltást követő tíz évben települtek hazánkba a legnagyobb vállalatok. Magyarország volt az évtized Amerikája, ahol bármit meg lehetett valósítani, az olcsó munkaerő, a megengedőbb munka- és környezetvédelmi előírások, az ezekből adódó alacsonyabb termelési költségek, és a lelkes felvevő piac miatt. Óriási volt az igény a céges gazdasági nyelvtanfolyamokra Budapesten. Az új rendszer második évtizedében a kisebb vállalkozások indultak meg, melyeknek forgalma szerényebb volt, de annál nagyobb számban érkeznek. És a mai napig nagy az igény az olyan termékekre és szolgáltatásokra, amelyekkel a Nyugat már bőven el van látva.

Mindez számunkra azzal a tanulsággal jár, hogy nagy fantázia van mind a magyar, mind pedig a német gazdasági nyelvtanfolyamokban.

home improvement loan . read more . Asbestos Attorney Reviews . Agen poker terbaik indonesia http://guepoker.com . more information